Bassengtrening for gravide

Bra for kroppen og barnet
a

Anbefalt for friske gravide

Bassengtrening er en anbefalt treningsform for friske gravide. Vektløsheten og det varme vannet gir leddene avlastning, samtidig som kroppen får trent. Dette er spesielt gunstig for gravide med bekken- og ryggplager (helsedirektoratet).

Det er spesielt gunstig ved bekken og ryggplager, men kan også være forebygge bekkenproblematikk og bekkenløsningssymptomer. Vi har fokus på bekkenbunnstrening da dette er svært viktig i svangerskapet, og spesielt etter graviditeten. Dette for å forebygge inkontinens. Her lærer du teknikken.

Alle kroppens deler brukes og nyttiggjør seg trening i vann. Kvinner som er fysisk aktive i svangerskapet, kan oppleve et enklere svangerskap og fødsel. Legger mindre på seg og har færre komplikasjoner. Det styrker muskulatur og bedrer sirkulasjon. En forbedret sirkulasjon letter transporten av næringsstoffer og oksygen til barnet.

På bassengtreningstimene skal man ha det gøy i samvær med andre gravide. Trening sammen med andre gir et økt velvære og er energigivende. Det kan bedre både søvn og andre graviditetsrelaterte plager.

Bassenget er godt og varmt! 32-33 grader!

Dere er velkommen til å sitte i stuen for sosialt samvær etter treningsøkten. Fint å treffe andre i samme situasjon. Utveksle erfaringer, tips og råd. 🌷

Kr 1550,- for 6 ganger. Gruppe for gravide og damer med bekkenplager, eller for deg som bare vil trene på en skånsom måte i deilig varmt vann.

Har for tiden dessverre ikke dette tilbudet.

Meld deg på! 😊

Velkommen