Bassengtrening for bestemor

Styrker kroppen fysisk
a

Styrker kroppen og senker risikoen for sykdommer

Det er viktig at bestemor er i god form og har en god helse! Bestemødre er gull verdt!! Vi mennesker er skapt for å være fysisk aktive, kroppen vår har godt av bevegelse. Det styrker muskel- og skjelettsystemet, senker blodtrykket og reduserer risikoen for en rekke sykdommer som hjerteinfarkt og kreft. Hjernen vår er også helt avhengig av fysisk aktivitet for å kunne fungere optimalt, og kan forebygge demens.

Varmtvannsbassengtrening er en unik mulighet for å få trent alle kroppens muskler på en behagelig måte, særlig for deg som har vondt i kroppen. Bassengtrening i varmt vann er godt for kropp og sjel. Trening i vann avlaster leddene, øker blodsirkulasjonen og styrker muskulatur. Stor sjanse for at du sover bedre, og blir i godt humør. Vi trener igjennom alle kroppens muskler! Vi har også fokus på bekkenbunnstrening som forebygger inkontinens. Her lærer du teknikken! Det topp stemming og god musikk. Bli med på herlig gruppetrening.

Bestemortrimmen ledes av Nina Amundal som har lang erfaring med bassengtrening i varmt vann. Hun jobber til daglig som instruktør på Cato senteret med bl.a bassengtrening.  Hun har Bachelor i fysisk aktivitet og helse. Master i idrettsvitenskap. Hun er også utdannet som personlig trener og som AKTIV-instruktør.

6 mandager kl. 18.00-19.00  for 1550,-

Meld deg på!

Velkommen 🌷