Stressreduserende massasje

Kjenn alt stresset forsvinne
a

Kjenn alt stresset forsvinne

Stressreduserende massasje for kvinner i alle aldre som trenger en avkobling fra hverdagen. Her kan du kjenne roen, og føle deg som et nytt menneske etterpå. Helkroppsmassasje med avslutning av nakke, ansikt og hode. Ingen forstyrrende telefoner eller andre avbrytelser. Beroligende musikk som balsam for sjelen.

Massasjen vil gi deg økt velvære, ro og avslapping. Gir deg mindre stivhet og muskelspenninger i kroppen. Mindre stress, og uro. Kan gi bedre søvn. Dette kan være med på å øke immunforsvaret ditt, som igjen bekjemper sykdom. Stressreduserende massasje påvirker en rekke hormoner som øker: Endorfiner, Serotonin, Oxytocin, og senker: Noradrenalin, Adrenalin og kortisol.

Øker Endorfiner: Virker smertestillende, kroppens naturlige Morfin. Øker Serotonin: Er vårt lykkehormon. «Feel-good» hormon. Om man har lave nivåer av dette kan det føre til slitenhet, utbrenthet, redusert sexlyst, insulin resistens, gi sukkerhunger, redusert søvnkvalitet, hukommelsessvikt, redusert immunforsvar og kroppens inflammasjonsnivå forsterkes.
Øker Oxytocin: Velværehormonet/avslapning og ro, fremkaller følelser av tilfredshet, reduksjon i angst og følelser av ro og trygghet. Kjærlighetshormonet. Senker Noradrenalin: Fare- og stresshormon, «fight or flight», øker hjerterytmen og blodtrykket, øker rastløshet og angst.

Senker Adrenalin og kortisol: Kortisol er langtidsstresshormon. Ved høy produksjon brytes kroppen og muskulaturen ned. Kortisol hemmer immunforsvaret og produksjonen av benvev og bindevevsdannelse.

Det er masse fantastiske ting som påvirker kroppen positivt ved berøring og trykk gjennom en deilig og avslappende massasje i rolige omgivelser.

Dette bør oppleves og prøves!

Pris
700,- for 30 min
1200,- for 60 min
1500,- for 80 min

Finn ut når neste ledige time er og bestill tid.

Ønsker du en time, så se om det er noen ledige i kalenderen. Du kan også sende en PM eller sende melding på 92984412 for å avtale tidspunkt. I hele September er det 30% avslag. Ellers i året er det 25% på alle massasjetimer hvis du er med i en annen gruppetime på helsestua eller du er fast massasjekunde med minimum 1 massasje pr. mnd.