Mindful yoga

Avslappende øvelser for kroppen
a

Få kontakt med kroppen og pusten

En yoga med rolige øvelser og hvor man kan få strukket på kroppen, og styrket kjerne muskulatur. En god og rolig treningsform.

Denne timen består av forsiktige tøyninger, styrke øvelser og balanseøvelser med oppmerksomhet på pusten. I tillegg tar vi alltid 5 repetisjoner av  de 5 tibetanske ritene,  som har spesifikk virkning på kropp og sinn.  De 5 tibetanske ritene kalles også for ungdomskilden. De enkle øvelsene er med på å stimulere chakraene, eller energipunktene i kroppen din. Hvis du utfører de tibetanske regelmessig, vil både kropp og sinn føle seg friskere.

Du vil oppnå økt smidighet i musklene og føle på god avslapning for hele kroppen, inkludert hodet. Yoga med bevisst nærvær er en virkningsfull måte å utforske kroppen på og hjelpe den til å bli smidig og mer avslappet, sterkere, mer bevegelig og i bedre balanse.

Få kontakt med kroppen og pusten, og bli kjent med dine egne grenser. Opplev deg selv som en fullkommen helhet uansett din fysiske tilstand, likegyldig hvor god formen din er. Vi trener uten å fremtvinge noe. Vi øver oss på å akseptere kroppen slik den er her og nå.

Mindful yoga er en enestående form for mosjon og tar hele kroppen i bruk. Dette bedrer sirkulasjonen, og dermed letter transporten av næringsstoffer rundt i kroppen. Denne timen kan også gi deg økt smidighet i musklene, pusteøvelser og en god avslapning på slutten av timen. Avslapning reduserer stress og øker gode hormoner som serotonin (vårt lykkehormon) og endorfin (kroppens eget morfin).

Starter opp Mandag 19. August kl 16.00-17.00

Pris

1200,- for gruppe a´6 ganger.

Se kalenderen for neste kurs og meld deg på!