Mindful avspenningstime

I en stressende hverdag trenger vi gode pustepauser og hvilerom. Negativ stress over tid kan gi sykdom i kroppen, så i denne gode timen får du skrudd nervesystemet helt ned og kan dermed faktisk forebygger sykdom. Å trene sinnet, og senke stressnivå i kroppen, er like viktig for helsa som å være fysisk aktiv.

Gjennom timen flytter vi fokus fra alt som foregår i hodet og har søkelys på kroppen og pusten. Pusten vår er et fantastisk verktøy for å regulere følelser og stress.

Vi slipper spenninger og lar kropp og hode hvile.

Timen starter med gode rolige bevegelser for å komme i kontakt med kroppen vår. Vi skal la kroppen få være tung og avspent. Her jobber vi med konsentrasjon, pust og avspenning. Deretter legger du deg helt ned på den myke ullmatten, gjerne med en god pute under hodet og et lunt teppe over deg. Mens du ligger behagelig, så guider jeg deg gjennom kroppen din, slik at du får fokus vekk fra hodet og ned i kroppen. Vi avslutter timen med å lytte til musikk som virker beroligende helt ned på cellenivå.

Vi øver på å bli mer bevisst og oppmerksom på egen kropp og pust. Ulike symptomer vi har er kroppens egen måte å prøve å fortelle oss at noe er i ubalanse. Hvis vi stadig ignorerer disse beskjedene eller undertrykker dem, kan det føre til enda verre symptomer og alvorligere problemer senere. Derfor er det viktig at vi kan lære å lytte og stole på vår egen kropp. Vi retter oppmerksomheten med bevisst nærvær uten å dømme den, men bruke energien på faktisk å oppleve kroppen vår og ikke fanges inn i fordømmende tanker. Kroppen vår er fantastisk, og det er enestående hva hver enkelt kropp kan gjøre uansett hvordan den ser ut eller føles.

Vi møter deler av kroppen som befinner seg på avstand fra vår tenkende bevissthet, her er det betraktelig roligere En god måte å gjenvinne indre ro og komme i balanse når man står ovenfor følelsesmessige utfordringer eller har mye å tenke på.

Ha på ledige og myke klær. Ta gjerne med deg et håndkle til å ha over puten.

Kurset går over 6 ganger, og starter opp igjen 18. Januar kl 12.00-13.00

Velkommen❤️

Gå inn på timer/kurs og meld deg på. Du kan også melde deg på ved å sende meg en melding på min Facebook side eller til 92984412, så holder jeg av en plass til deg.