Stretching

Stretching med Trine Wille Fjeldet: Finn Mykhet og Ro i Kroppen

Ønsker du å slippe spenninger og finne en mykere, mer avslappet kropp? Bli med på en time med stretching, hvor vi gjennom enkle, men effektive øvelser løser opp spenninger som du bærer med deg i kroppen. Her er fokuset på å finne roen gjennom pust, tyngde, og visualisering, slik at muskler, sener og ledd får den mykheten de trenger.

Hva Kan Du Forvente?

Stretching med Trine Wille Fjeldet er en time hvor du kan senke skuldrene og fokusere på deg selv. I et varmt og behagelig lokale, med myke ullmatter og rolige omgivelser, skaper vi sammen et rom for avspenning og velvære. Øvelsene er enkle og tilpasses din egen kapasitet – her er det ingen krav om forkunnskaper.

  • Myk Gjøring av Kroppen: Gjennom rolige og målrettede øvelser vil du oppleve hvordan kroppen gradvis slipper taket i spenninger og blir mer fleksibel. Fokuset på pust og tyngde hjelper deg med å komme i kontakt med kroppen på en dypere måte.
  • Rolig og Varm Atmosfære: Timen foregår på myke ullmatter i et varmt lokale, noe som gir deg en ekstra følelse av komfort og trygghet. De rolige omgivelsene bidrar til at du kan slappe av og fokusere helt på øyeblikket.

For Alle – Kom Som Du Er!

Det kreves ingen forkunnskaper for å delta på stretching-timene. Alle øvelser tilpasses den enkeltes nivå og kapasitet, slik at du kan føle deg trygg og ivaretatt. Dette er en time hvor du kan komme som du er, og finne en ny ro og mykhet i kroppen.

Stretching med Trine Wille Fjeldet er en opplevelse som gir deg både fysisk og mental avspenning. Dette er din mulighet til å gi kroppen den pleien den fortjener, i en atmosfære av varme og ro.

Ta kontakt med meg på PM eller på 92984412 for å melde deg på. Gi deg selv denne gaven av velvære – du vil ikke angre.